Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: با دستور و نظر مساعد وزیر نفت، امسال برنامه جذب نیروی انسانی توانمند از دانشگاه‌های برتر کشور در دستور کار خواهد بود.

به گزارش شانا، محسن خجسته‌مهر صبح امروز (یکشنبه، ۱۴ فروردین‌ماه) در گفت‌وگو با برنامه تلویزیونی «چاپ اول» شبکه خبر گفت: از سال ۱۳۹۷ و هم‌زمان با اعلام موج جدید تحریم‌ها علیه ایران، مقدار تولید نفت ایران با کاهش روبه‌رو شد، با وجود این، با توجه به برنامه دولت سیزدهم درباره پس گرفتن بازارهای صادراتی، تمرکز وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران بر افزایش ظرفیت تولید و دستیابی به امکان تولید نفت به مقدار پیش از تحریم‌ها قرار گرفت که خوشبختانه موفق شدیم ظرفیت تولید را به هدف از پیش تعیین‌شده برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برای واکاوی چگونگی احیای ظرفیت تولید نفت لازم است که این مقوله را در سه بخش اقدام‌های مخزن‌محور، چاه‌محور و تأسیسات‌محور بررسی کرد.

چاه‌های جدید تولید نفت عملیاتی شد

معاون وزیر نفت افزود: در بخش اقدام‌های مخزن‌محور، اولویت ما دستیابی به اهداف نگهداشت توان تولید بود. در این باره بعضی از چاه‌های جدید عملیاتی شد و توانستیم بخشی از ظرفیت تولید ازدست‌رفته را از این طریق جبران کنیم که در این باره می‌توان از تولیدی شدن ۱۳ حلقه چاه در میدان آزادگان جنوبی یاد کرد که در  ۶ ‌ماه دوم پارسال وارد مرحله اجرایی شده و ظرفیت جدیدی برای تولید نفت ایران پدید آورده است.

به گفته خجسته‌مهر، اقدام‌های بنیادین در بخش چاه‌محور شامل نصب پمپ‌های درون‌چاهی و عملیات گسترده اسیدکاری و تعمیرات چاه‌ها نیز که ۱۸۰۰ مورد بوده است، از دیگر اقدام‌های انجام‌شده در زمینه پس گرفتن ظرفیت تولید نفت ایران بوده است.

وی درباره اقدام‌های تأسیسات‌محور نیز به اصلاح خطوط لوله جریانی و بهبود تأسیسات سرچاهی اشاره کرد و گفت: در این بخش تنها یکی از شرکت‌های تابع شرکت ملی نفت ایران موفق شده است که با تعمیر و جایگزینی خط لوله‌ای که وظیفه انتقال ۱۰۰ هزار بشکه نفت خام را به‌عهده داشته است، به‌همین مقدار به ظرفیت تولید نفت اضافه کند.

 انجام تعمیرات اساسی برای احیای ظرفیت تولید

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تأکید کرد: در حوزه تعمیرات اساسی، بیش از ۲۵۰ مورد تعمیرات اساسی تخصصی انجام شده که در بالفعل شدن توان احیا و ظرفیت‌سازی نفت ایران نقش مؤثری داشته است.

خجسته‌مهر در پاسخ به پرسشی درباره با چرایی توجه نکردن به ظرفیت‌سازی در دولت‌های پیشین گفت: این موضوع به نگاه دولت‌ها درباره دستیابی به توان تولید بستگی دارد و به هیچ‌وجه متأثر از تحریم‌ها نبوده است زیرا افزایش دوباره ظرفیت تولید در شرکت ملی نفت ایران در همه بخش‌ها از تأمین کالا و حفاری گرفته تا انجام عملیات اجرایی، به‌صورت صددرصد ایرانی و با بهره‌گیری از توان کارکنان شرکت ملی نفت ایران و شرکت‌های ایرانی دیگر بوده است.

وی همچنین در رابطه با اهمیت افزایش ظرفیت تولید نفت ایران گفت: افزایش ظرفیت تولید نفت، پشتوانه خوبی برای رفع دغدغه تأمین خوراک، در صورت افزایش محصول در پتروشیمی‌ها و پالایشگاه‌ها خواهد بود. افزون بر آن، با اتکا به این راهبرد می‌توانیم در کوتاه‌مدت نسبت به بازپس‌گیری بازارهای صادراتی نفتی اقدام کنیم.

 افزایش قابل‌توجه صادرات نفت

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران از افزایش ۴۰ درصدی صادرات نفت ایران در کوتاه‌مدت به‌عنوان یکی از دستاوردهای صنعت نفت یاد کرد و افزود: این موفقیت در سخت‌ترین شرایط تحریمی حاصل شده که در نوع خود بسیار قابل اهمیت است.

خجسته‌مهر تأکید کرد: شرکت ملی نفت ایران از تمامی ظرفیت‌های خود برای تولید حداکثری نفت استفاده خواهد کرد.

وی همچنین بر اهمیت افزایش ظرفیت تولید در شرکت ملی نفت ایران تأکید کرد و گفت: بنا بر برنامه‌ریزی انجام‌شده، مقرر شده است ظرفیت تولید را تا پایان سال ۱۴۰۱ به ۴ میلیون بشکه در روز افزایش دهیم.

حمایت تمام‌قد از منافع ملی در میدان مشترک آرش

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در پاسخ به سؤالی درباره اقدام اخیر عربستان در برنامه‌ریزی برای برداشت از میدان مشترک آرش نیز گفت: توسعه میدان‌های مشترک نفت و گاز، اولویت شرکت ملی نفت ایران است.

خجسته‌مهر یادآور شد: درباره میدان مشترک آرش نیز هم‌اکنون مطالعات اولیه و لرزه‌نگاری انجام شده و برنامه توسعه آن نیز در شرکت ملی نفت ایران مصوب شده است که به‌زودی اجرایی می‌شود.

 جذب دانشجویان دانشگاه صنعت نفت

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در رابطه با وضعیت استخدامی و جذب نیروهای تازه‌نفس در صنعت نفت نیز گفت: تأمین ظرفیت نیروی انسانی متخصص، مؤلفه اصلی فعالیت‌های شرکت ملی نفت ایران است و بر همین اساس با نظر مثبت وزیر نفت، مصاحبه حدود ۱۵۰۰ نفر از رتبه‌های الف دانشگاه صنعت نفت انجام شده و مراحل استخدامی آنها در شرف انجام است که حدود نیمی از این افراد در شرکت ملی نفت ایران مشغول به‌کار خواهند شد.

خجسته‌مهر در پایان اظهار کرد: امسال آزمون استخدامی با دستور و نظر مساعد وزیر نفت برای جذب نیروی انسانی توانمند از دانشگاه‌های کشور برگزار خواهد شد.

منبع: شانا

کلیدواژه: شبکه خبر تولید نفت صادرات نفت مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران شرکت ملی نفت ایران افزایش ظرفیت تولید تولید نفت ایران ظرفیت تولید نفت نیروی انسانی نفت ایران انجام شده خجسته مهر صنعت نفت وزیر نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۹۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف گذاری شیلات گیلان بر روی توسعه آبزی پروری با تکنولوژی‌های برتر

ایسنا/گیلان مدیرکل شیلات گیلان گفت: در سال جاری، برنامه ویژه شیلات استان در راستای توسعه آبزی پروری؛ بهره‌گیری از تکنولوژی‌های برتر و شرکت‌های دانش بنیان برای استفاده از تجهیزات و امکانات روز، جهت توسعه عمودی و استفاده از ظرفیت‌های فعلی در تولید چند برابری است.

کوروش خلیلی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به آخرین مصوبات شورای مدیران سازمان شیلات ایران در اواخر فروردین ماه سال جاری، اظهار کرد: تمام استان‌ها ملزم به هدف‌گذاری دقیق، اجرایی و عملیاتی در استفاده از تجهیزات نوین در توسعه آبزی پروری شدند و استان گیلان هم طی چند سال اخیر با استفاده از تسهیلاتی که در شبکه بانکی و بنیادهای مختلف اقتصادی داشته برای نوسازی و افزایش تجهیزات گام برداشته است.

خلیلی تصریح کرد: در همین راستا استفاده از سیستم‌های پایدارساز اکسیژن همچنین نانو حباب‌سازها برای توسعه واحدهای پرورش ماهی با ظرفیت چند برابری تولید فعلی، در حال پیگیری است از جمله مذاکراتی با چند شرکت انجام و یکی از مزارع نمونه که پیشگام در سطح کشور است و محصولات با کیفیت تولید می‌کند را وارد این قضیه کردیم.

وی با بیان اینکه در تلاشیم تا اواخر اردیبهشت ماه سال جاری بسته‌های تسهیلاتی استفاده از این تکنولوژی های نوین آماده ارائه به متقاضیان شود، افزود: پس از فراخوان، متقاضیان جهت دریافت تسهیلات به بانک‌های عامل معرفی می‌ شوند.

مدیرکل شیلات استان گیلان با تاکید بر اینکه استفاده از این تجهیزات علاوه بر افزایش کمیت؛ کیفی‌سازی تولید را به همراه دارد، گفت: با استفاده از این تکنولوژی کیفیت گوشت ماهی‌ها نیز قطعاً و مطمئناً بسیار مناسب‌تر خواهد شد و این مساله به ویژه برای فعالان عرصه پرورش ماهیان خاویاری که بازار صادرات برایشان بسیار اهمیت دارد نکته بسیار حیاتی و کلیدی است.

خلیلی با بیان اینکه پیش بینی می شود با استفاده از این روش، علاوه بر تولیدات فعلی شاهد افزایش هزار تنی در تولیدات بخش های مختلف اعم از گرم‌آبی، سردابی و خاویاری باشیم که استفاده از روش های افزاینده تولید آبزیان در واحد سطح  یکی از برنامه های عملیات اجرایی افزایش تولید در سال ۱۴۰۳ حسب دستور مقام معظم رهبری خواهد بود.

وی همچنین در خصوص راهبری تجهیزات افزاینده تولید با این تجهیزات گفت: شرکت های تامین کننده تجهیزات می‌بایست خدمات پس از فروش همچنین پشتیبانی محصول را داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرایی مازندران
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان
  • نیروها به تناسب ظرفیت اشتغال در حوزه معدنی کرمان آموزش ببینند
  • میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میدان‌های نفت و گاز غرب کارون
  • هدف گذاری شیلات گیلان بر روی توسعه آبزی پروری با تکنولوژی‌های برتر
  • برنامه ریزی برای توسعه ۵ میدان نفتی
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش دوم
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش نخست