Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-05-03@15:05:27 GMT

نیروی متعهد سبب پیشرفت و تعالی سازمان می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۳۴۴۱۰

نیروی متعهد سبب پیشرفت و تعالی سازمان می‌شود

معاون وزیر نفت در توسعه و مدیریت سرمایه‌ انسانی ضمن بازدید از منطقه عملیاتی خانگیران در دیداری صمیمی با نمایندگان کارکنان رسمی، قراردادی و پیمانکاری شرکت‌های بهره‌برداری نفت و گاز شرق و گاز خراسان رضوی گفت‌وگو کرد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، مهدی علی‌ مددی روز پنجشنبه (۲۳ دی‌ماه) در جریان سفر به منطقه عملیاتی خانگیران، ضمن بازدید از بخش‌های مختلف تأسیساتی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز شرق، در نشستی صمیمی با مدیران، رؤسا و نمایندگان کارکنان رسمی، قراردادی و پیمانکاری این شرکت، مشکلات حوزه سرمایه انسانی کارکنان منطقه عملیاتی خانگیران را بررسی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان صنعت گاز برای گرمابخشی به منازل مردم، نیروی انسانی جذب‌شده در صنعت نفت را عاشق دانست و گفت: تحمل سختی‌ها و دشواری‌های صنعت نفت و گاز تنها با عشق امکان‌پذیر است.

معاون وزیر نفت در توسعه مدیریت و سرمایه انسانی افزود: استفاده از نیروی متعهد و دارای شاخصه‌های لازم بی‌شک در پیشرفت، ارتقا و تعالی سازمان مؤثر است و باید به این باور برسیم که حفظ سرمایه‌های صنعت نفت تنها از طریق سرمایه انسانی شاداب اتفاق می‌افتد.

براساس این گزارش، نمایندگان کارکنان نیروهای رسمی، قراردادی و پیمانکاری شرکت گاز خراسان رضوی نیز شامگاه چهارشنبه (۲۲ دی‌ماه) در نشستی صمیمی با معاون وزیر نفت در توسعه مدیریت و سرمایه انسانی در منطقه عملیاتی خانگیران سرخس حاضر شدند و به بیان دیدگاه‌ها و انتقال دیدگاه‌ها به کارکنان پرداختند.

در ادامه، حسن افتخاری، مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان رضوی در این نشست گزارشی از وضع منابع انسانی، نیروهای شاغل در بخش‌های مختلف و ظرفیت‌ها و توانمندی کارکنان ارائه کرد.

وی با قدردانی از نگاه ارزشمند و همراه با تکریم وزیر نفت و معاون وزیر در توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت نفت به حوزه سرمایه‌های انسانی، کارکنان شرکت گاز خراسان رضوی را نیروهایی متعهد، متخصص و با ایمان معرفی کرد و افزود: در سایه همت و تلاش کارکنان در بخش‌های رسمی، قراردادی و پیمانکاری اقدام‌های بسیار خوبی در حوزه خدمت‌رسانی گسترده در استان خراسان رضوی انجام شده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان رضوی گفت: بیشترین عملکرد در حوزه‌های گازرسانی به خانوار روستایی و واحدهای تولیدی و صنعتی، انتخاب شرکت گاز خراسان رضوی به‌عنوان دستگاه برتر عمرانی سال ۱۳۹۹ استان و کسب بالاترین رتبه حوزه سلامت اداری میان شرکت‌های گاز استانی بخشی از این دستاوردهاست.

افتخاری با قدردانی از نگاه جدید حاکم بر وزارت نفت در حوزه منابع انسانی، سمت‌های بلاتصدی، تسریع در تبدیل وضعیت کارکنان مشمول ایثارگری، افزودن افراد جامانده در سامانه ساپنا، تعدیل مدرک، همسانی رتبه کارکنان با رتبه‌های سازمانی و در نتیجه نبود امکان ارتقای کارکنان و معیشت کارکنان را از مسائلی دانست که نیازمند توجه ویژه مدیریت منابع انسانی وزارت نفت است.

به گزارش شانا، ارتقای شغلی کارکنان رسمی، تسریع در تبدیل وضعیت ایثارگان، پرداخت هوشمند، نظارت بر عملکرد پیمانکاران و ارتقای معیشت کارکنان پیمانکاری از موضوع‌های مطرح‌شده نمایندگان در این نشست بود.

مدیران کل حوزه ستادی معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت نفت، مدیر توسعه منابع انسانی شرکت ملی گاز ایران و دیگر مدیران توسعه منابع انسانی شرکت‌های اصلی وزارت نفت، علی‌مددی را در این سفر دو روزه به مشهد مقدس و منطقه عملیاتی خانگیران همراهی می‌کردند.
 

منبع: شانا

کلیدواژه: شرکت نفت مناطق مرکزی ایران منطقه خانگیران بازدید مهدی علی مددی مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان رضوی منطقه عملیاتی خانگیران قراردادی و پیمانکاری گاز خراسان رضوی توسعه مدیریت سرمایه انسانی منابع انسانی معاون وزیر وزارت نفت شرکت گاز وزیر نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۴۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان ملل: متعهد به صلح بر اساس پایان اشغال هستیم

به گزارش قدس آنلاین، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد روز چهارشنبه به وقت محلی مجددا بر "امید" این سازمان برای راه کار دو کشوری تاکید کرد و آن را تنها راه طولانی مدت صلح برای اسرائیل و فلسطین و کل منطقه خواند.

گوترش تصریح کرد: «سازمان ملل متحد کاملا متعهد به حمایت از مسیر صلح مبتنی بر پایان اشغالگری و ایجاد یک کشور فلسطینی کاملاً مستقل، دموکراتیک، پایدار، پیوسته و مستقل با غزه به عنوان بخشی جدایی ناپذیر آن است».

پیش از این، سفیر و نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در سازمان ملل از کشورهایی که کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته‌اند، خواست این کار را انجام دهند و گفت: اکنون زمان به رسمیت شناختن کشور فلسطین فرا رسیده است.

«ریاض منصور» نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در سازمان ملل متحد روز چهارشنبه به وقت محلی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل افزود: از شورای امنیت سازمان ملل متحد می‌خواهیم که درخواست ما برای دستیابی به عضویت کامل در این سازمان را مورد بررسی مجدد قرار بدهد.

باربادوس و جامائیکا جدیدترین کشورهایی هستند که فلسطین را به رسمیت شناختند و به ۱۴۰ کشور دیگر پیوستند.

منصور در سخنرانی خود در مقر سازمان ملل در نیویورک گفت: به کسانی که هنوز کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته اند، می گوییم که هیچ دلیلی برای تاخیر بیشتر وجود ندارد. کسانی که می خواهند یک کشور فلسطینی را نابود کنند و به همراه آن، فرصتی برای صلح را از بین ببرند، منتظر نخواهند نشست.

این دیپلمات فلسطینی تصریح کرد: اگر تعجب می‌کنید که آیا در سمت درست تاریخ هستید، از خود یک سوال بپرسید: «آیا کاری که من انجام می‌دهم حامی آزادی و صلح است یا امکان ادامه ظلم و درگیری؟» باید این سؤال را از خود بپرسید.»

نماینده فلسطین در سازمان ملل ادامه داد: پذیرش عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل متحد به این اشاره می‌کند که موضوع برپایی کشور فلسطین در گرو امیال تندروها در اسرائیل نیست.

قطعنامه پیشنهادی الجزایر برای عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل ۳۰ فروردین ماه ۱۴۰۳ برابر با ۱۸ آوریل ۲۰۲۴ در نشست شورای امنیت سازمان ملل به رای گذاشته شد که با مخالفت آمریکا و وتوی این کشور به تصویب نرسید.

این قطعنامه ۱۲ رای مثبت، دو رای ممتنع و یک رای مخالف از شورای امنیت ۱۵ عضوی کسب کرد.
تصویب یک قطعنامه در شورای امنیت سازمان ملل مستلزم آن است که حداقل ۹ رأی مثبت را بدون مخالفت یا همان وتوی پنج عضو دائم شورای امنیت یعنی آمریکا، انگلیس، روسیه، فرانسه و چین به دست آورد .

وزارت خارجه آمریکا همان روز پیش از رای گیری اعلام کرد که واشنگتن به این قطعنامه رای مثبت نخواهد داد.

فلسطین اکنون ناظر دائمی در سازمان ملل است. در سال ۲۰۱۱، فلسطین برای عضویت دائمی در سازمان ملل درخواست داده بود، اما بعداً تصمیم گرفت برای مدتی به عنوان ناظر دائمی باقی بماند.

در ماه آوریل، فلسطین نامه ای به شورای امنیت سازمان ملل ارسال و درخواست کرد که پیوستن آن به سازمان ملل متحد به عنوان یک عضو دائمی را دوباره بررسی کند.

کشورهای دارای این وضعیت می توانند در اکثر جلسات شرکت کنند و تقریباً به تمام اسناد مربوطه دسترسی داشته باشند، اما حق رای ندارند. به جز فلسطین، واتیکان نیز دارای وضعیت ناظر دائمی در سازمان ملل است.

کشورها با تصمیم مجمع عمومی سازمان ملل بنا به توصیه شورای امنیت در این نهاد بین المللی پذیرفته می شوند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ماندگاری نیروی کار خراسان رضوی به کمتر از ۶ ماه رسید
  • دبیرکل سازمان ملل: متعهد به صلح بر اساس پایان اشغال هستیم
  • عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان
  • چه کسانی می‌توانند در دور دوم انتخابات مجلس در مشهد و کلات شرکت کنند؟
  • اورژانس قزوین ‌۱۲۰ نیرو کم دارد
  • تصویب نصب هزار پنل خورشیدی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی
  • بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت روز کارگر و روز معلم
  • ۱۰۰ درصد شبکه های توزیع نیروی برق خراسان شمالی ایمن شد
  • ۸۴ درصد حوادث‌برق خراسان رضوی معلول شتابزدگی است
  • داستان روز اول (6+4 نکته درباره جامعه پذیری کارکنان در سازمان)