Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: شاید برخی افراد باور نکنند که کارگران در سکوهای نفتی حدود ۶ تا ۷ میلیون تومان حقوق می گیرند لذا کمیسیون انرژی تلاش می کند این پرسنل و نوار مرزی کشور را مشمول معافیت مالیاتی کرده تا افزایش حقوق آنها نیز محقق شود.

فریدون حسنوند در گفت وگو با ایسنا ضمن تشریح سفر دو روزه اعضای کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی به عسلویه، گفت: طی دو روز حضور اعضای کمیسیون انرژی در استان بوشهر و به ویژه منطقه عسلویه، جلسات مشترکی با حضور مدیران عامل شرکت ملی نفت و گاز پارس جنوبی و منطقه ویژه اقتصادی برگزار شد که در این جلسات نیازها،  چالش ها، عملکرد و میزان پیشرفت پروژه ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نظارت میدانی وظیفه ذاتی کمیسیون انرژی است که تعهدات دستگاه های مختلف را بر اساس قانون برنامه توسعه، بودجه سنواتی و احکام دائمی رصد کند.

وی ادامه داد: از طرفی کمیسیون نگاهی نیز به بودجه سنواتی سالیان بعد دارد که باید متناسب با نیاز مجموعه های مرتبط با کمیسیون رشد کنند لذا در تلاش هستیم تصمیم گیری  های منطقی در این حوزه داشته باشیم. از آنجا که مشترکان خانگی، نیروگاه های جدید و فعلی و صنایع بزرگ به گاز نیاز دارند و بخش قابل ملاحظه ای از این نیاز در همین منطقه عسلویه تولید می شود لذا این منطقه به حمایت مالی بیشتری از سوی دولت و مجلس نیازمند است.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما در این سفر بازدیدی از سکوی گازی پارس جنوبی داشتیم. به یقین فعالیت در این سکوها بسیار سخت و طاقت فرسا است اما کارکنان عملیاتی وزارت نفت در خط مقدم تولید قرار دارند و پرچم استقلال کشور را در حوزه تولید و صادرات برافراشته اند. دوری از خانواده و شرایط سخت آب و هوایی و  مسئولیت خطیری که بر عهده دارند شرایط را برای آنها سخت کرده است لذا کمیسیون انرژی درصدد است که در قانون بودجه سال آینده حتما ۱۴.۵ درصد سهم وزارت نفت به طور کامل به این صنعت اختصاص یابد.

وی در ادامه تاکید کرد: همچنین ۱۴.۵ درصد تولید داخلی نیز باید به این وزارتخانه داده شود و صادرات خالص گاز به طور کامل در اختیار شرکت ملی نفت با هدف توسعه زیرساخت ها قرار گیرد. رفع برخی موانع در حوزه انعقاد قراردادها و ایجاد تنوع در الگوهای قراردادی از دیگر مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد. همچنین لازم است سرمایه گذاری های داخلی و خارجی مردمی را جذب بخش های مختلف صنعت نفت کنیم تا علاوه بر توسعه کشور، فرصت های شغلی ایجاد کرده و برای سرمایه گذار نیز ارزش افزوده به همراه داشته باشد.

وی افزود: رسیدگی به وضعیت نیروی انسانی وزارت نفت باید به طور جدی در دستور کار این وزارتخانه قرار گیرد. اگرچه طی چند ماه گذشته اقدامات خوبی انجام شده اما باید نیروهای پیمانکاری و ارکان ثالث را نیز مد نظر قرار داد، امید است بتوانیم مشکلات این عزیزان را حل کنیم که انگیزه کافی برای خدمت به کشورمان را داشته باشند. شاید برخی افراد باور نکنند که کارگران در سکوهای نفتی حدود ۶ تا ۷ میلیون تومان حقوق می گیرند لذا کمیسیون انرژی تلاش می کند این پرسنل و نوار مرزی کشور را مشمول معافیت مالیاتی کنند و افزایش حقوق آنها نیز محقق شود.

حسنوند در ادامه خاطر نشان کرد: مسئولیت های اجتماعی وزارت نفت موضوع دیگری بود که نمایندگان در این بازدید مورد توجه قرار دادند چرا که مردم ساکن در عسلویه و سایر مناطق که دارای نفت هستند باید از این قانون و وظیفه محوله به دوش وزارت نفت منتفع شوند و وزارت نفت به مسئولیت های اجتماعی خود در این استان ها عمل کند تا جایی که مردم تأثیر آن را به خوبی در زندگی رفاهی، آموزشی ، بهداشتی خود حس کنند.

وی در پایان گفت: قطعا سفرهای استانی کمیسیون به چند بازدید منتهی نمی شود و قرار است جلساتی با مسئولان سازمان مربوطه با محوریت بودجه سال ۱۴۰۱ در روزهای آینده برگزار شود. این نظارت میدانی به ما کمک کرد که برخی از اولویت ها را شناسایی و در جلسه با مسئولان امر پیگیری کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزارت نفت كميسيون انرژي منطقه عسلویه شرکت ملی نفت پارس جنوبي کمیسیون انرژی وزارت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۱۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۲۴ هزار و ۸۸۰  نفر  دبیر و هنرآموز/ برگزاری آزمون استخدامی ۲۸ اردیبهشت

معاون وزیر وزارت آموزش و پرورش گفت: در آزمون استخدامی امسال حدود ۲۴ هزار ۸۸۹ نفر در دوره متوسطه جذب می‌شوند که برای این تعداد ۳۸۱ هزار نفر ثبت‌نام کرده‌اند.

به گزارش مشرق، محمدمهدی کاظمی اظهار کرد: در ۲ سال گذشته یکی از موضوعات اساسی، رویکرد مبتنی بر آمایش منطقه‌ای بوده که بر این اساس وضعیت دانش‌آموزان تا پایان برنامه هفتم پیشرفت و حتی تا ۱۰ سال آینده تحلیل شده است، در واقع آمار جمعیت دانش آموزان دوره ابتدایی و نرخ موالید طی پنج سال گذشته را از سازمان ثبت‌احوال دریافت و برنامه ریزی را متناسب با این اطلاعات انجام داده‌ایم.

تا پایان برنامه هفتم توسعه روند جمعیت دانش‌آموزی در دوره متوسطه افزایشی است و باید از نظر فضا و تجهیزات و نیروی انسانی پیش‌بینی لازم انجام شود

وی افزود: بیشتر برنامه‌ریزی‌ها برای دوره دوم متوسطه است که در آنجا تنوع شاخه و رشته وجود دارد که نیازمند برنامه‌ریزی بیشتری هستیم. اما در دوره ابتدایی و متوسطه اول وضعیت درسی ثابت است و همه دانش آموزان یک برنامه درسی را در هر پایه در آموزش عمومی می‌گذرانند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: آمارها نشان می دهد که تا پایان برنامه هفتم توسعه روند جمعیت دانش آموزی در دوره متوسطه افزایشی است و باید از نظر فضا و تجهیزات و نیروی انسانی پیش‌بینی لازم انجام شود.

محمد مهدی کاظمی یادآورشد: در وضعیت تحلیل آمار نیروی انسانی امسال، بخش قابل توجه جمعیت استخدامی آموزش و پرورش برای دوره متوسطه در نظر گرفته شده است و رشد قابل توجهی در ۲ سال گذشته در خصوص استخدام دبیر و هنرآموز داشته‌ایم و تعداد هشت هزار نفر برای بخش هنرآموزی جذب خواهد شد.

وی عنوان کرد: براساس مدل شایستگی که پیش‌بینی شده برای انتخاب افراد شایسته‌تر و مطلوب‌تر، شایستگی تخصصی و حرفه‌ای برای دبیرستان و هنرستان را مد نظر خواهیم داشت.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: همچنین در دوره دوم متوسطه به منظور تامین نیروی انسانی مورد نیاز، با توجه به اینکه معلمان ۲۴ ساعت و حداکثر در ۴ روز شاغل هستند، می‌توان از ظرفیت دبیران بصورت حق‌التدریس نیز استفاده ‌شود و مشکل جدی برای نیروی انسانی دبیری نخواهیم داشت، ولی در بخش هنرآموزی بدلیل افزایش جمعیت دانش آموزی، می بایست جذب نیروی هنرآموز و استادکار صورت پذیرد.

کاظمی خاطرنشان کرد: هرچند که گستردگی تعداد بازنشستگی معلمان در همین ۲ سال یعنی ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ خواهد بود و پس از آن تعداد بازنشستگان روند کاهشی خواهد داشت، با جذب نیروهای فعلی نیاز به معلم در بخش دبیری در آینده تا حدودی تامین می‌شود و با بحران کمبود نیرو مواجه نخواهیم بود.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • گردهمایی همسنگران نیروی انسانی لشکر ۱۷ علی ابن ابی طالب
  • گردهمایی همسنگران نیروی انسانی لشکر ۱۷ علی ابن ابیطالب
  • تورم نیروی انسانی در شهرداری جزو معضلات شهرداری‌ها است
  • کاهش میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌های کمیسیون پزشکی زنجان
  • کمیسیون اصل ۹۰، مرجع رسیدگی به شکایت‌های مردم
  • عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان
  • نیروها به تناسب ظرفیت اشتغال در حوزه معدنی کرمان آموزش ببینند
  • تربیت نیروی انسانی خدوم نتیجه تلاش معلمان است
  • اورژانس قزوین ‌۱۲۰ نیرو کم دارد
  • جذب ۲۴ هزار و ۸۸۰  نفر  دبیر و هنرآموز/ برگزاری آزمون استخدامی ۲۸ اردیبهشت