Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اسبق شرکت ملی نفت و نماینده سابق ایران در اوپک گفت: وزیر نفت باید بستر‌های لازم برای ورود تکنولوژی‌های مورد نیاز صنعت نفت را به کشور فراهم کند تا بتوانیم عقب افتادگی‌ها را در این بخش جبران کنیم.

گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، کابینه آقای رئیسی براساس آنچه رسانه‌ها منتشر کرده اند مشخص شده است. در کابینه افراد نام آشنایی برای مردم و برخی چهره‌هایی که مردم از خدمات آن‌ها شناخت چندانی ندارند نیز دیده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نظر می‌رسد به غیر از بحث تخصص، آقای رئیسی جوانگرایی را در کابینه خود لحاظ کرده است. وزارت خانه‌های مختلف با کارکرد‌ها و فعالیتشان با اسامی وزرای پیشنهادی مورد نقد و بررسی قرار گرفته اند. دانشجو کارآمدی و ویژگی‌های وزرای پیشنهادی اقتصادی را در گفتگو‌های مختلف مورد بررسی قرار می‌دهد. در مورد جواد اوجی؛ وزیر پیشنهادی نفت برخی از کارشناسان و نمایندگان مجلس معرفی اوجی را به دلیل اینکه از مدیران قدیمی وزارتخانه است یک امتیاز منفی تلقی می‌کنند چرا که با استمرار مدیریت این افراد وضع موجود تغییری نخواهد کرد، اما در مقابل موافقان وزیر پیشنهادی تجربه و تخصص اوجی و از جنس وزارت نفت بودنش را نقطه مثبت می‌دانند. در این گفتگو با محمد علی خطیبی؛ کارشناس صنعت نفت، معاون اسبق شرکت ملی نفت و نماینده اسبق ایران در اوپک ویژگی‌های وزیر پیشنهادی نفت را بررسی کردیم که در ادامه تقدیم می‌شود.



محمد علی خطیبی در خصوص وزیر معرفی شده برای وزارت نفت به مجلس شورای اسلامی گفت: انتخاب و معرفی آقای جواد اوجی به عنوان وزیر نفت به مجلس شورای اسلامی را از این منظر باید مثبت ارزیابی کرد که این وزیر از دل و از درون صنعت خود نفت انتخاب شده، بنابراین توجه به این نکته نشان می‌دهد، آقای رئیسی برای وزارتخانه مهمی، چون نفت، گزینه‌ی خوبی را انتخاب کرده اند.

وی ادامه داد: متاسفانه گزینه‌های مورد نظر دولت‌های قبلی برای وزارت نفت، عمدتا از خارج از وزارت نفت دعوت به کار شده بودند و به تبع با مباحث و فعالیت‌های کار در این وزارتخانه آشنایی نداشتند. پیچیدگی فعالیت‌ها و برنامه‌های وزارت نفت می‌طلبد که مدیری کارکشته و آشنا به مسائل که در این وزارتخانه سال‌ها خدمت و فعالیت کرده به کار گرفته شود نه اینکه فردی از بیرون به وزارت خانه اضافه شود و فرصت وزمان را برای آشنایی با کار وزارت نفت از دست بدهد.

خطیبی در ادامه خاطر نشان کرد: بنده براساس شناختی که از اقای اوجی دارم، وی فردی پرتلاش و مدیری میدانی است که حضورش در وزارت نفت می‌تواند تعیین کننده باشد. آقای اوجی سابقه خدمت در مناطق مختلف کشور را دارد در جنوب کشور و در بخش گاز نیز موثر بوده و کار بلد است از این نظر برای مدیریت این وزارتخانه می‌تواند فرد قابل اتکایی با عملکرد مثبت باشد.

نماینده اسبق ایران در اوپک درباره اینکه وزیر آتی وزارت نفت برای تسهیل فعالیت‌های نفتی و صادارت نفت چه مواردی را مد نظر قرار دهد گفت: با اینکه بخشی از چالش‌های امروز وزارت نفت، به دلیل تحریم‌های آمریکاست، اما قطع به یقین همه‌ی مشکلات را نمی‌توان به تحریم‌ها منتسب کرد چرا که برخی مسائل وزارت نفت ناشی از سوء مدیریت داخلی است، لذا ارتباط مستقیمی با تحریم‌ها ندارد.

وی در این باره تصریح کرد: وزیر نفت در دولت سیزدهم باید صنعت نفت را به‌روز هدایت و مدیریت کند. چالش‌های امروز این وزارتخانه به دلیل به‌روز نبودن‌هایی است که در دولت‌های قبلی به کل فراموش شده و در صدر اولویت‌های این وزارتخانه قرار نگرفته است. وزارت نفت باید بازدهی بالایی داشته باشد. کارآمدی این وزارتخانه تاثیر شگرفی در فعالیت سایر بخش‌های اقتصادی کشور می‌گذارد.

خطیبی با اشاره به اعتراضات و وضعیت بد نیروی انسانی در وزارت نفت گفت: متاسفانه نیروی انسانی در وزارت نفت وضعیت خوبی ندارد. به گونه‌ای که در یکی دو سال اخیر شاهد اعتراضات کارکنان صنعت نفت و تجمع آن‌ها درکف خیابان‌ها برای احقاق حقوق اولیه اشان بودیم. تجمع و اعتراضات پرسنل وزارت نفت موضوعی مسبوق به سابقه نبوده و ما در چهل سال گذشته هیچگاه شاهد تظاهرات، اعتراض و تحصن نیروی انسانی وزارت نفت در خیابان‌ها نبوده ایم. اعتراض نیروی انسانی و دل ندادن به کار زنگ خطر جدی را برای این وزارتخانه به صدا درآورده است.

کارشناس صنعت نفت و گاز افزود: انتظار می‌رود وزیر نفت به صورت فوری بازسازی روحی روانی قابل توجهی را در داخل نیروی انسانی نفت در دستور کار قرار دهد. بازسازی روحی و روانی و دلجویی و پرداخت مطالبات آن‌ها به این دلیل مهم است چرا که بخش بزرگی از فعالیت‌ها و ماموریت‌های وزارت نفت در بخش‌های بالا دستی، پایین دستی نفت، گاز و پتروشیمی توسط نیروی انسانی انجام می‌شود. رسیدگی به وضعیت نیروی انسانی نفت که متاسفانه به دلیل سوء مدیریت دچار آسیب‌های جدی شده اند بسیار حائز اهمیت است.

وی در این باره گفت: بعد از این مساله وزیر باید اولویت‌های دیگر وزارت نفت را به درستی پاسخ بدهد. وزیر نفت باید بستر‌های لازم برای ورود تکنولوژی‌های مورد نیاز صنعت نفت را به کشور فراهم کند. تا ضمن بازسازی نیروی انسانی، و واردات ماشین آلات وتکنولوژی‌های لازم، بتوانیم عقب افتادگی‌ها را در این بخش جبران کنیم.

محمد علی خطیبی با تاکید بر اهمیت موضوع انسجام بخشی در وزارتخانه و بین نیرو‌ها و فعالین موثر در این بخش برای حل مشکلات گفت: در بخش‌های مختلف اعم از نفت، گاز، پتروشیمی، فلات قاره پایین، بخش‌های دستی بالا و پایین دستی به شدت نیازمند برنامه ریزی درست و اصولی هستیم. اگر برنامه‌ها به دقت دنبال شود در کوتاه مدت، یعنی کمتر از چهار سال می‌توانیم شاهد پیشرفت‌هایی در صنعت نفت کشور باشیم. وزیر نفت درصورتی می‌تواند وزارتخانه را به درستی مدیریت کند که به مساله انسجام نیروی کار وزارتخانه و پاسخگویی به مطالبات آن‌ها توجه کند. حمایت دولت از صنعت نفت نیز موضوع مهمی است تا این وزارتخانه در یک برنامه کوتاه مدت و میان مدت، صنعت نفت را به روز کند و این صنعت را به روز‌های خوب خود برساند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نفت وزارت نفت وزیر نفت کابینه سیزدهم رئیسی صنعت نفت نیروی انسانی برای وزارت وزارت نفت فعالیت ها وزیر نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۸۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح کنفرانس بین‌المللی توزیع نیروی برق در زنجان

بیست و هشتمین کنفرانس بین‌المللی شبکه‌های توزیع نیروی برق امروز به میزبانی شهر زنجان افتتاح شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان ، بیست وهشتمین کنفرانس بین‌المللی شبکه‌های توزیع نیروی برق از 11 تا 13 اردیبهشت به میزبانی زنجان امروز افتتاح شد. 11 کارگاه‌ آموزشی روز گذشته در چند واحد تولیدی مختلف استان در حوزه برق برگزار شد.

این کارگاه‌ها شامل کارگاه آشنایی با کاربردهای هوش مصنوعی در مدیریت منابع انسانی شرکت‌های توزیع نیروی برق، کارگاه بررسی امنیت سایبری تجهیزات پست های شبکه توزیع برق مبتنی بر پروتکل TLS ، کارگاه نیازسنجی آموزشی کارکنان بر مبنای روش، DACUM با ارائه مهندس حمید نوروزی و سهیلا میرزائی و کارگاه رتبه‌بندی مدیریت برق شهرستان‌های شرکت توزیع برق استان خراسان رضوی با بهره‌گیری از رویکرد تحلیل پوششی داده‌ها، کارگاه الزامات امنیت سایبری در شبکه های هوشمند توزیع برق، بررسی و پیاده‌سازی هانی پات‌های اختصاصی برای، شناسایی و مقابله با حملات به شبکه‌های صنعت برق و کارگاه کانورت و مدلسازی شبکه‌‌های توزیع در نرم افزارهای مطالعاتی و نهایتاً کارگاه چالش‌های حفاظت شبکه‌های توزیع برق برگزار شد.

آیین افتتاح بیست وهشتمین کنفرانس بین‌المللی شبکه‌های توزیع نیروی برق، رأس ساعت 8 امروز در سالن همایش غدیر دانشگاه زنجان با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار شد.

حسین عسکریان ابیانه رئیس دائمی کنفرانس و رئیس انجمن مهندسین برق و الکترونیک در این مراسم گفت: این کنفرانس از سال 77 شروع به کارکرده و تاکنون دستاوردهای بسیاری خوبی در صنعت برق داشته است.

وی ادامه داد: این رویداد تنها کنفرانسی است که کاملاً با صنایع در ارتباط است و نتایج علمی خیلی موفقی دارد؛ هزاران بازدید دانشجویی از این کنفرانس صورت می‌گیرد که زنجیره عملی علم و صنعت تقویت می‌شود.

رئیس دائمی کنفرانس و رئیس انجمن مهندسین برق و الکترونیک همچنین تصریح کرد: ارتباط‌هایی که مسئولان اجرایی کشور داریم در به کارگیری دستاوردهای این کنفرانس‌ها نقش مهمی دارد.

پیام جوادی مدیرعامل شرکت توزیع برق زنجان در آیین افتتاحیه بیست و هشتمین کنفرانس بین‌المللی شبکه های توزیع برق اظهار کرد: وجود صنایع بزرگ برق سبب شده استان زنجان قطب صنعت برق کشور محسوب شود.

وی ادامه داد گفت: این کنفرانس با همکاری انجمن مهندسین برق و الکترونیک ایران، دانشگاه زنجان و مساعدت صنایع مهم، بزرگ و موفق مستقر در زنجان برگزار می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع برق زنجان اظهار کرد: کارگاه‌های برگزار شده این کنفرانس از لحاظ بار علمی و صنعتی در سطح بسیار بالایی بود. چهار میزگرد تخصصی نیز امروز در حاشیه این کنفرانس برگزار خواهد شد و در کل بار علمی این همایش بسیار بالاست.

به گزارش تسنیم، بیش از یک هزار نفر از سراسر کشور از بخش دولتی صنعت برق، بخش خصوصی و دانشگاهی برق ایران در زنجان حضور پیدا کرده‌اند؛ پروفسور علیرضا بخشایی استاد تمام دانشگاه کوئینز، کانادا و پروفسور گئورگ قره‌پتیان عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر سخنرانان کلیدی این کنفرانس هستند. همینطور لازم به ذکر است در نمایشگاه جانبی کنفرانس شرکت‌های مختلفی حضور پیدا کرده‌اند و دستاورد‌ها و خدمات خود را ارائه می‌کنند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • رسول خطیبی در یک قدمی مدیرعاملی تیم لیگ برتری
  • محسن دلکرمی سرپرست شهرداری تیران شد
  • رفع چالش بیکاری لرستان نیازمند اعتبارات دولتی و بخش خصوصی است
  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • خطر شورش‌های درون حزبی بیخ گوش نخست وزیر انگلیس
  • شما نظر بدهید/ برکناری خطیر از مدیرعاملی استقلال، تصمیم مثبتی است یا خیر؟ چرا؟
  • آیین‌نامه حمایت از «نخبگان درون سازمانی» تدوین و اجرا می‌شود
  • آغاز حمایت از کارگران نخبه با اجرای آیین‌نامه حمایت از «نخبگان درون سازمانی»
  • افتتاح کنفرانس بین‌المللی توزیع نیروی برق در زنجان