Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی، نصرالله پژمانفر نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی، امروز هفتم شهریورماه در جلسه شورای اداری استان در استانداری خراسان رضوی، اظهار کرد: ما با شرایط خاصی روبه‌رو هستیم و در میزان بودجه‌ریزی سال ۹۹تغییرات اساسی خواهیم داشت. برنامه‌ریزی سال ۹۸ براساس روزانه ۱.۵ میلیون‌صادرات نفتی بود تا بتوانیم با رویکرد درآمد نفتی در کشور ادامه‌ دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: ما بودجه بسیار وابسته به نفت داشتیم و داریم. در شرایطی که ۵ ماه از سال را پشت سر گذاشتیم و با توجه به صادرات نفت، اقتضا می‌کند نگاه جدیدی داشته باشیم و به سمت منابع دیگر برویم. اکنون در این وضعیت ما باید بتوانیم یک کار خوب انجام دهیم. مجلس اقدام مناسبی برای تشکیل وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری انجام داد که بنده طراح آن بودم و از مجلس دوم به دنبال این طرح بودیم.

پژمانفر ادامه داد: اگر می‌خواهیم دنبال اقتصاد غیر وابسته به نفت برویم، باید زیرساخت‌های این موضوع را فراهم کنیم و امروز می‌توانیم روی این موضوع و موضوعات دیگر فکر کرده و راه حل‌هایی برای نجات کشور از اقتصاد وابسته به نفت پیدا کنیم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: در تعاملات مجلس با سازمان برنامه و بودجه تلاش می‌شود تا با منابع جدید، بودجه دو مرحله‌ای را در نظر بگیریم که در صورت نداشتن منابع نفتی چه کنیم؟ باید پیشنهاداتی براساس منابعی که می‌توان به دست آورد، ارایه شود.

رئیس مجمع نمایندگان استان با بیان اینکه ما سال‌ها پول زیادی داشتیم و گاه ناعدالتی در بحث اعتبارات ملی صورت می‌گرفت که چندان جدی پیگیری نمی‌شد، عنوان کرد: سهم ما در اعتبارات ملی با توجه به اینکه ۸درصد مساحت، ۸درصد جمعیت، همجواری با کشورهای متعدد و محرومیت‌ها را داریم، ۶درصد و زیر آن است، سهم ما باید واقعی باشد، منتها در میدانی بودیم که اگر می‌خواستیم آن را به واقعیت نزدیک کنیم، با اعتراض استان‌های دیگر مواجه می‌شدیم. اگر این عددها وارد استان می‌شد، بسیاری از این محرومیت‌ها را نداشتیم.

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: تقریبا ترکیب بودجه‌نویسی در حال تغییر بوده و اگر عجله کنیم، نقطه‌ای است که دنبالش می‌گشتیم و می‌توانیم بودجه‌ها را واقعی‌تر کنیم. اعتبارات ما واقعی نیست و حاضریم برای آن کار کارشناسی و مستندات ارایه کنیم، مستنداتی نیز تهیه کردیم اما مانع همان اعتراض استان‌های دیگر بود، اکنون می‌توان این کار را انجام داد.

وی خاطرنشان کرد: ما عدالت در بودجه‌نویسی را می‌خواهیم، یک ریال بیشتر از اعتبارات خود از کشور نمی‌خواهیم و باید کاری کنیم حق استان به ما برسد که تاکنون نرسیده است. مسایل سرباری نیز بر استان ما تحمیل می‌شود. یک نمونه در بهداشت و درمان است که در بیمارستان امام رضا(ع) بیش از ۳۰درصد از استان‌های دیگر تخت‌ها را اشباع کردند و ما به بیش از ۲۰ میلیون زایر خدمات می‌دهیم، اتباع نیز از این خدمات استفاده می‌کنند.

پژمانفر اضافه کرد: اینجا کانون شرق کشور است که حوزه بهداشت و درمان استان‌های اطراف در استان ما ارایه می‌شود اما نیروی انسانی و کادر بهداشت و درمان ما نسبت به میانگین کشور پایین‌تر است. باید میانگین نیروی انسانی و اعتبارات کشوری را در حوزه درمان داشته باشیم اما نداریم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در موضوع دیوان محاسبات غیر از مسائل مالی وظایف متعددی برای دیوان ذکر شده که یکی اطلاع یافتن از میزان دارایی سازمان‌ها با بررسی اموال و حساب‌ها است، تصریح کرد: در کشور ۲۵میلیون ریال دارایی‌های دولت است که برخی راکد افتاده، اگر تجدید ارزیابی شده و روشن شود چقدر دارایی داریم که برخی سازمان‌ها‌ پنهان کردند، می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد. این مساله باید تجدید ارزیابی شده و واقعیت دارایی‌های دولت در کشور مشخص شود تا براساس آن برنامه‌ریزی روشنی داشته باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خراسان رضوی سیاست و اقتصاد نیروی انسانی بهداشت اعتبار بودجه شورای اداری نماینده مجلس قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۴۱۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«دست مایو الکترونیک»در هلال احمر به تولید انبوه می رسد

به گزارش خبرگزاری مهر، پیمان نامدار در حاشیه بازدید از خدمات دندانپزشکی گروه جهادی الکفیل و هلال احمر در مجموعه ورزشی انقلاب زنجان گفت: خوشبختانه یکی از اهداف جمعیت در آستانه روز جهانی صلیب سرخ و هفته هلال احمر تحت مدیریت ریاست این مجموعه در سطح کشور این بوده که بتوانیم حمایت اجتماعی و اعتماد مردمی را تقویت کنیم.

وی اظهار داشت: امروز می‌بینیم تعداد زیادی داوطلب و جوان به عنوان کار مشترک گروه جهادی و به عنوان داوطلب هلال احمر در کنار هم قرار گرفته‌اند تا خدمات بسیار ارزنده‌ای را در حوزه بهداشت و درمان‌های تخصصی پزشکی، حمایت‌های روانی کودکان، مشاوره‌های اجتماعی و خدمات دندانپزشکی در کاری جهادی و مشترک با کمیته امداد امام خمینی و گروه جهادی الکفیل ارائه می‌دهند.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر کشور گفت: خوشبختانه در بازدیدی که انجام شد، تمامی استاندارهای لازم در این مکان رعایت شده و هموطنانی که مراجعه می‌کنند کمترین دغدغه را دارند چرا که متخصصان خوب، بهداشت حرفه ای، تجهیزات مصرفی دندانپزشکی مصرفی و شرایط مورد نیاز فراهم شده است.

نامدار خاطرنشان کرد: انجام همه این فعالیت‌ها به این منظور داشتن آمادگی و همدلی در جامعه است.

وی ادامه داد: در کنار این فعالیت‌ها، آموزش‌های بسیار خوب تخصصی در حوزه مدیریت بحران، پیشگیری از آسیب‌ها و کمک‌های اولیه توسط مربیان هلال احمر ارائه داده می‌شود.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر کشور گفت: امید داریم که این ارتباطات و همکاری‌های مردمی که به طور معمول به نام هلال احمر رقم می‌خورد همه در کنار هم برای رضایت مخلوق و در نهایت در جهت رضایت خالق کنار هم تلاش می‌کنیم.

نامدار تاکید کرد: کسانی که با جمعیت هلال احمر همکاری می‌کنند عشق خدمت به مخلوق، آب و خاک را از آموزه‌های دینی آموخته اند و درس ایثار و استقامت را به مردم می‌دهد و در درونشان عشق به خالق و مخلوق را دارند.

وی یادآوری کرد: کسانی که از کودکی و سال‌های دور وارد جمعیت هلال احمر شدند که در زمان حاضر از خیرین جمعیت هلال‌احمر هستند و کسانی که در سال‌های اخیر وارد مجموعه شده‌اند احساس مفید بودن در جامعه را دارند.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر کشور گفت: خوشبختانه در ۲ سال اخیر موفق شدیم بیش از ۳ میلیون عضو داوطلب و جوان در سطح کشور جذب جمعیت هلال احمر کنیم که از حدود ۴۰۰ هزار نفر به این عدد رسیده‌ایم و این عددی بزرگ است.

نامدار با بیان اینکه علاقمندانی که عضو هلال احمر می‌شوند از آموزش‌ها بهرمند می‌شود، تاکید کرد: از خدمات و تخصص اعضا در این مجموعه استفاده می‌شود و از طرفی با ورود به جمع خانواده بزرگ هلال احمر در مسیری فراتر از ابعاد سیاستی و اقتصادی قرار می‌گیرند و می‌توانند دنیای بهتری برای همنوعان خود بسازند.

وی ادامه داد: جمعیت هلال جمهوری اسلامی بر اساس تکالیفی که در اساسنامه وزین آن وجود دارد کمک به امر سلامت بویژه به اقشار آسیب پذیر را بر عهده دارد این فعالیت در مواقع بحرانی و غیر بحران، در داخل و خارج از کشوری تعریف شده است.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر کشور گفت: بر اساس این تکالیف در حوزه توانبخشی قدمتی بیشتر از ۶۰ سال در هلال احمر دارد تلاش حوزه معاونت درمان، گسترش خدمات به سمت خودکفایی در تولید تجهیزات و دانش‌های روز است.

مراکز توانبخشی هلال احمر به ۲۲۰ واحد در سطح کشور افزایش یافته است

نامدار خاطرنشان کرد: بر این اساس طی ۲ و سال نیم گذشته موفق شده ایم ۱۹۳ واحد توانبخشی به ۲۲۰ واحد در سطح کشور افزایش دهیم و اولویت با مناطق کم برخوردار است تا بتوانیم هموطنان را در این مناطق را پوشش دهیم.

وی تاکید کرد: امروزه جمعیت هلال‌احمر به سمت ایجاد کلینیک‌های چند تخصصی برای سالمندان، بیماران ام اس، بیماران اسکلتی -عضلانی و بیمارانی است که دچار سکته مغزی هستند تا خدمات را به صورت تخصصی خدمات ارائه دهیم.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر کشور گفت: بر این پایه ارتباطات خوبی با حوزه فدراسیون جهانی صلیب سرخ و هلال احمر و کمیته بین‌المللی انجام شده است در طی یک سال گذشته ما موفق شدیم ۴ دوره بین‌المللی برای همکاران ارتوپدی فنی در تهران برگزار کنیم تا بتوانند با دانش روز دنیا برای ساخت تجهیزات کمکی ستون فقرات داشته باشند.

نامدار افزود: با کمک معاونت علمی - فناوری ریاست جمهوری و مرکز پژوهش‌های ملی صنعتی ایران توانسته‌ایم یک سری از قطعات و تجهیزاتی مصرفی که تا الان وارداتی بوده توسط شرکت‌های دانش بنیان تولید کنیم.

وی خاطرنشان کرد: برای نخستین بار در کشور، ۲ شرکت دانش بنیان دست مایوالکترونیک به عنوان اولین دست الکترونیک مصنوعی در مرکز توانبخشی در حال تست است که بعد از طی مراحل به تولید انبوه خواهد رسید و نیازهای کشور در این حوزه به خودکفایی خواهد رسید.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر کشور گفت: یکی از اهداف جمعیت هلال احمر توسعه مراکز دیالیز و کموتراپی با شیمی درمانی برای بیماران در استان‌هایی است که نیاز دارند.

نامدار یادآوری کرد: در این زمینه هماهنگی با دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام شده که با کمک و مدیریت جمعیت هلال احمر استان‌ها مکان‌های مورد نیاز ارائه خدمات هستند شناسایی و مشخص شوند و این مکان‌ها توسط جمعیت هلال‌احمر تجهیزات آنها تأمین و راه اندازی شود.

وی افزود: یکی از استان‌هایی که در اولویت راه اندازی تجهیزات بسیار مدرن و خوب دیالیز برای خدمت به مردم، استان زنجان می‌باشد که با کمک مدیر عامل جهادی جمعیت هلال‌احمر این استان به زودی در سال جدید شاهد افتتاح آن خواهیم بود.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر کشور گفت: این اردوی جهادی که یکی از بزرگترین اردوی های درمانی و خدماتی به صورت داوطلب محور و با همکاری همه گروه‌های جهادی و سازمان‌های خدمت رسان مرتبط و معاونت‌های جمعیت از جمله جوانان، داوطلبان، آموزش، لجستیک، بهداشت و درمان، امداد و نجات است که این همگرایی خوب به همت مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان انجام شده است.

گفتنی است، بازدید از روند ارائه خدمات در برنامه جهادی ارائه خدمات دندانپزشکی الکفیل، بازدید از مرکز جامع توانبخشی زنجان، داروخانه، درمانگاه و شرکت در جلسه شورای معاونین از برنامه‌های سفر یک روزه معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر کشور و مدیر کل سلامت خارج از کشور هلال احمر به زنجان است.

کد خبر 6094805

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۰ همت برای کادر درمان در بودجه ۱۴۰۳
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان برای پرداخت به کادر درمان
  • ماندگاری نیروی کار خراسان رضوی به کمتر از ۶ ماه رسید
  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • «دست مایو الکترونیک»در هلال احمر به تولید انبوه می رسد
  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • تشریح جزئیات مرحله دوم انتخابات مجلس در مشهد و کلات
  • چه کسانی می‌توانند در دور دوم انتخابات مجلس در مشهد و کلات شرکت کنند؟