Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعظم اسداللهی رئیس آموزش تجهیز نیروی انسانی پژوهشگاه صنعت نفت، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز، با اشاره به اینکه آموزشگاه پژوهشگاه صنعت نفت در واقع برای پرسنل پژوهشگاه و برای جامعه صنعت نفت، گاز و پتروشیمی دوره‌های آموزشی و نیازسنجی برگزار می‌کند، اظهار کرد: این پژوهشگاه به دلیل دارا بودن نیروی انسانی متخصص و با تجربه شرایط را برای برگزاری کلاس‌های آموزشی فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: وجه تمایز برنامه‌های آموزشی پژوهشگاه صنعت نفت این است که علاوه بردانش تئوری و آکادمیک از دانش عملی در طراحی درس‌ها استفاده می‌شود.

اسداللهی با بیان این‌که اکثر کارآموزان ما دانشجویانی هستند که از دانشگاه‌های مختلف از جمله دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات، علم و صنعت، امیرکبیر در این دوره‌های آموزشی شرکت می‌کنند، گفت: پژوهشگاه صنعت نفت برای بهره‌مندی دانشجویان دوره‌های آموزشی تسهیلاتی را ارائه می‌دهد تا جایی که 50 درصد هزینه را دانشجو پرداخت نمی‌کند.

رئیس آموزش تجهیز نیروی انسانی پژوهشگاه صنعت نفت، با تاکید براین‌که کار اصلی پژوهشگاه صنعت نفت توسعه پروژه های تحقیقاتی و پژوهشی است، گفت: ما در تلاش هستیم که پروژه‌ها را براساس تکنولوژی و دانش فنی روز دنیا جلو ببریم.

وی اضافه کرد: دانشجویان می‌توانند در حین آموزش در اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشغول به کار شوند و یا در قالب پایان نامه و پروژه های پژوهشی اطلاعات را از اعضای هیات علمی دریافت کنند تا با این روش دانش خودشان را به سمت صنعتی شدن پیش ببرند.

اسداللهی با تاکید براین‌که سال گذشته حدود 60 هزار نفر در مراکز آموزشی پژوهشگاه صنعت نفت آموزش‌های لازم را در بخش‌های صنایع بالادستی و پایین دستی نفت و گاز طی کردند، گفت: در این مرکز آموزشی 253 نفر از دانشگاه‌های مختلف در رشته کلیدی صنعت نفت و گاز دوره‌های کارآموزی را سپری کردند.

رییس آموزش و تجهیز نیروی انسانی پژوهشگاه صنعت نفت، خاطرنشان کرد: با توجه به برنامه‌ریزی اصولی صورت گرفته قرار است امسال در سه محور اصلی صنایع بالادستی و پایین دستی نفت و انرژی و محیط زیست دوره های جدید را برگزار کینم و در این دوره‌ها از دانش و تخصص استاتید خبره و فعال بهره خواهیم برد.

اسدالهی، بر لزوم به‌کارگیری آموزش در سازمان‌ها نیز تاکید کرد و گفت: آموزش یکی از ارکان توسعه نیروی انسانی در سازمان‌ها است و به همین جهت این مهم در پژوهشگاه صنعت نفت نیز مورد توجه ویژه قرار دارد و به خصوص در مدیریت جدید در یک سال گذشته این توجه افزایش یافته و شیوه‌های نوین آموزشی در توانمند‌سازی نیروی انسانی به‌عنوان مهم‌ترین سرمایه سازمان‌ از اهمیت بسزایی برخوردار شده است.

انتهای پیام/

169 / 156 پژوهش صنایع بالادستی نفت وگاز دوره کارآموزی تکنولوژی پژوهشگاه صنعت نفت دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: پژوهش صنایع بالادستی نفت وگاز دوره کارآموزی تکنولوژی پژوهشگاه صنعت نفت دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۴۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوزاستخدام شش هزارنفر درآموزش وپرورش سیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: تابستان امسال شاهد افزایش آمار جذب و پذیرش نیروی انسانی به تعداد سه هزار و ۳۷۰ نفر آموزگار ابتدایی و استثنایی، هزارو ۴۹ نفر دبیر و هنرآموز، ۸۷۱ نفر مربی پرورشی، مراقب سلامت و مشاور، دو هزار نفر در دانشگاه فرهنگیان و هزار و ۲۹۶ نفر در حوزه سرایداری و متصدی خدمات هستیم که رشد بیش از چهار برابری نسبت به آمار سال گذشته را نشان می‌دهد.
بروشکی افزود: در حوزه تربیت بدنی و توسعه فضا‌های ورزشی و سلامت دانش‌آموزان در استان، ۴۵ باب اتاق بهداشت و ۶۰ باب زمین چمن مصنوعی در قالب طرح شهید حاج قاسم سلیمانی افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: در سیستان وبلوچستان با ۳۵ اداره اموزش و پرورش ۸۴۶ هزاردانش اموز با ۵۲ هزار معلم در بیش از ۸ هزار مکان اموزش تحت اموزش قرار دارند.

مدیر کل اموزش و پرورش استان با اشاره به این موضوع که فاصله استان از شمالی‌ترین نقطه تا جنوبی‌ترین نقطه ۱۲۰۰ کیلومتر است گفت: در این استا بیش از ۹ هزار روستا وجود دارد و در اکثر روستا‌ها مدارس داریم.
بروشکی گفت: این استان هم اکنون مرکز توجه نظام قرار گرفته ونگاه ویژه‌ای به سمت استان کشیده شده است.
وی افزود: دیدار امروز جمعی از معلمان استان با مقام معظم رهبری، تقدیر از معلمان نمونه و به صدا در اوردن زنگ سپاس معلم از جمله ۸ هزار برنامه اجرایی هفته معلم در استان است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


مدیرکل اموزش و پرورش استان همچنین تدوین سند ۵ ساله اموزش و پرورش استان را برای دست یابی به اهداف مشخص نیروی انسانی؛ فضا‌های آموزشی و توانمند سازی نیروی انسانی از مهمترین برنامه‌های اموزش و پرورش در استان دانست و گفت: هم اکنون نیاز سالیانه نیروی انسانی این استان در اموزش و پرورش سالیانه ۵ هزار نیروی انسانی است و اکنون در ردیف استخدامی مجوز شش هزار نیرو را اخذ کرده ایم.
بروشکی همچنین: اجرای طرح‌سنجش برای ۱۰۰ هزار دانش آموز در استان را و امادگی دانش آموزان برای آزمون‌های امتحانات نهایی را از جمله برنامه‌های اولویت دار این اداره کل دانست و گفت: برای ارتقای کیفیت آموزش دانش اموزان طرح احیای پنحشنبه‌ها برای دبیرستانی‌ها اجرا شد و بیش از هزارو۵۰۰ دبیر متخصص بصورت جهادی در ۴۵۰ پایگاه همراهی لازم را دارند.

وی همچنین اجرای طرح اعتکاف را در ۳۱۰ پایکاه با همکاری بیش از هزار دبیر همکاری را اقدامی مناسب برای ارتقای اموزش استان دانست.
بروشکی همچنین گفت: در سال گذشته ۳۷۵ قبولی پزشکی از استان داشته ایم .

دیگر خبرها

  • دوره آموزشی چرم دوزی در مهدیشهر
  • عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان
  • نیروها به تناسب ظرفیت اشتغال در حوزه معدنی کرمان آموزش ببینند
  • تربیت نیروی انسانی خدوم نتیجه تلاش معلمان است
  • جذب ۲۴ هزار و ۸۸۰  نفر  دبیر و هنرآموز/ برگزاری آزمون استخدامی ۲۸ اردیبهشت
  • برگزاری دوره‌های آموزشی فعالان صنعت گردشگری در یزد
  • مجوزاستخدام شش هزارنفر درآموزش وپرورش سیستان وبلوچستان
  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی 
  • برگزاری دوره‌های آموزشی توانمندسازی شاغلان و فعالان صنعت گردشگری در یزد
  • آب می‌تواند بدون حرارت و فقط با نور تبخیر شود